The SatisFactory Project

Meer voldoening uit je dagelijks leven en je werk halen. Waar kan ik tekenen? Dit willen we allemaal wel. Velen van ons zijn daarom constant op zoek naar de perfecte job, het perfecte huis, het perfecte plaatje. Maar is dit wel waar we onze voldoening uit halen? We werken ons drie slagen in de rondte en het percentage mensen dat last heeft van depressieve klachten, een burn-out of angstproblematiek is hoog.

The SatisFactory Project helpt mensen in hun zoektocht naar meer voldoening in het dagelijks leven en op hun werk. Dit is belangrijk voor zowel het persoonlijk welzijn van individuen, als voor werkgevers om uitval te voorkomen.


De opdracht

The SatisFactory Project is in 2019 opgericht door Iris Bergwerff-Van der Giessen. Bij de start van dit inspirerende bedrijf hoort een logo met de juiste uitstraling.

“De Libelle staat symbool voor transformatie, flexibiliteit, positiviteit en doeltreffendheid. Waarden die binnen The SatisFactory Project hoog in het vaandel staan en een licht werpen op de wijze waarop wij onze klanten benaderen. Blauw staat voor ons symbool voor rust, betrouwbaarheid en het verstand. Geel staat voor speelsheid, plezier en creativiteit.”

  • Opdracht type Branding - Logo Design
  • Vaardigheden Adobe Illustrator, Klantcontact
  • Klant The SatisFactory Project
  • Opdracht jaar 2019
  • Website www.thesatisfactoryproject.nl